Logo Eternity Craiova  
  • Sicrie - Magazin Eternity

    Comercializam in magazinul nostru din Craiova, Calea Bucuresti, bloc A2, parter, diferite modele de sicrie confectionate din diverse esente: brad, stejar, fag, mahon, tei etc.
  • Restaurantul Eternity

    Restaurantul Eternity ogranizează mese de pomenire, pomeni şi parastase. Facem aceste servicii cu profesionalism şi întotdeauna am depus întregul efort pentru a mulţumi clienţii în momentele dificile ale vieţii lor.
  • Servicii Funerare Eternity

    Reprezentăm o companie de pompe funebre şi oferim servicii funerare complete pentru momentele dificile prin care viaţa vă încearcă.
Alături de dumneavoastră NonStop
Acesorii funerare din magazinul Eternity
Am deschis magazinul Eternity pentru a le oferi clienţilor posibilitatea de a găsi tot ce este nevoie pentru o înmormântare într-un singur loc şi pentru a reduce efortul solicitat de un astfel de eveniment.

Magazinul nostru este situat în Craiova, pe Calea Bucureşti, bloc A2, parter şi prin intermediul lui puteţi achiziţiona o gamă variată de sicrie, monumete şi accesorii cimiteriale (din bronz şi inox). Pentru ca serviciile noastre să fie complete, pe lângă produsele de calitate bună, punem la dispoziţia clienţilor şi o gamă de lux (sicrie, monumente, mânere şi nu numai).